Groot geworden door klein te blijven

Toen Koos en Tiny Holman in 1975 startten met het verspreiden van drukwerk, hadden zij niet kunnen bedenken dat hun bescheiden bedrijf later Nederlands grootste sportprijsleverancier zou worden.

Zij startten hun bedrijf aan huis, waar na enige tijd de eerste offsetmachine werd afgeleverd en vanuit een kamer de sportprijzen werden verkocht. Hun zoon Jeffry groeide ermee op en leerde daar ook Gretta Moorman kennen, die een poos als stagiaire werkte  en later zijn vrouw werd.

Toen zij in 1997 het bedrijf overnamen en de sportprijzen voortaan vanuit hun filiaal aan Kruiswijk 19a in Anna Paulowna gingen verkopen, openden zij ook de webshop www.hgssportprijzen.nl. Op deze fysieke en online locatie toont het bedrijf altijd de nieuwste en origineelste artikelen. Organisatoren van evenementen over de hele wereld weten hen te vinden. “Daar zijn we trots op. Maar we produceren ook met veel plezier vaantjes voor het familietoernooi om de hoek. Kortom: voor iedereen maatwerk, ook voor kleine oplages.

Nu gevestigd op Kruiswijk 17c met een mooie showroom.