Route beschrijving

Vanaf Den Helder.

Kooybrug over richting breezand, rechtsaf de burg. Lovinkstraat doorrijden tot het einde dan links de weg vervolgen op de molenvaart. De 4e afslag rechtsaf industrieterrein kruiswijk op. Weg vervolgen en aan het eind links voor de bocht zijn wij gevestigd.

Vanuit Den Oever/ Friesland / Amsterdam.

 vanuit Hoorn/ Purmerend/ Amsterdam de A7 naar den  oever hier afslaan richting Den Oever/ Den Helder de N99 bij rotonde linksaf de N249 richting Anna Paulowna, bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf de molenvaart op. Zodra u de spoorweg over bent meteen linksaf industrieterrein kruiswijk op. Weg vervolgen en aan het eind links voor de bocht zijn wij gevestigd.

Vanuit Schagen/ Heerhugowaard.

 vanuit heerhugowaard gaat u richting schagen. Vanuit centrum schagen volgt u de N245 bij de rotonde aangekomen gaat u linksaf de N248 op. Vlak voor de stolperbrug gaat u rechtsaf de N249 richting Anna Paulowna. Bij de 3e rotonde gaat u linksaf de molenvaart op. Zodra u de spoorweg over bent meteen linksaf industrieterrein kruiswijk op. Weg vervolgen en aan het eind links voor de bocht zijn wij gevestigd.

Vanuit Alkmaar/ Haarlem / Amsterdam.

N9 langs het noord hollands kanaal richting den helder. Bij de stolpen rechtsaf de brug over. Na de brug meteen linksaf de N249 richting Anna Paulowna. Bij de 3e rotonde gaat u linksaf de molenvaart op. Zodra u de spoorweg over bent meteen linksaf industrieterrein kruiswijk op. Weg vervolgen en aan het eind links voor de bocht zijn wij gevestigd.